Futbol Aficionat Osona

Amic Amazigh F.C. Calldetenes U.E. Coope SPT C.F. St. Juli脙聽 de Vilatorta La Cabra Auto Vigatana Taradell St. Miquel Baleny脙聽 Bar Tornem-hi At.Ges CF AT. RIUDEPERES Santa Cecilia St. Marti F.C. Folgueroles FC Viladrau Aficionats
Temporada

Normes

PARTITS

- Tots els partits es juguen entre dissabte a la tarda i diumenge mat铆.

SANCIONS

- A partir de 4 targetes grogues un partit de sanci贸 i despr茅s anar seguint el cicle com es feia fins ara.

Hi hauran 4 nivells:

-Nivell 1 tarjeta groga
-Nivell 2 targeta vermella 1 partit de sanci贸
-Nivell 3 targeta vermella per entrada perillosa 3-4 partits de sanci贸
-Nivell Agressi贸 a un contrari expulsat del campionat

Recordar que en el tema dels àrbits totes les sancions seran el doble.

Sancions per no assistir a una reuni贸 sense avisar s'aplicarà una sanci贸 de 20€ per equip i comunicant la no assistència serà de 10€.

Els pagaments corresponents a la incripci贸, targetes i d'altres, si es fan fora de temps tamb茅 hi haurà una sanci贸 de 20€ per equip.

El dia del partit si despr茅s de 25 minuts despr茅s del començament del partit hi ha algun equip que no s'hagi presentat s'aplicarà una sanci贸 de 150€ i de 3 punts de penalitzaci贸.

FITXES

No pot jugar cap jugador del campionat que hagi estat federat la mateixa temporada del campionat, si es fitxa un jugador federat serà sancionat, per a cada partit que jugui s'aplicarà una sanci贸 de -3punts i de 150€ de multa.

Les fitxes han d'estar complertes amb foto i plastificades.

No es podr脿 incorporar cap jugador a la lliga d'aficionats, que hagi tingut o tingui antecedents de viol猫ncia amb qualsevol altre equip federat.

Es podran fer 6 canvis com sempre, per貌 si un jugador es fa mal podr脿 ser substituit per un altre jugador que ja hagu茅s participat pr猫viament en el partit.

RESOLUCI脫 ELIMINATORIES DE COPA

Eliminatoria directe: En el cas d'una eliminatoria directa, es classificar脿 l'equip que hagi guanyat el partit, i en cas d'empat l'equip que hagi resultat guanyador de la tanda de penalts.
Triangulars: En els triangulars, es classificar脿 l'equip amb m茅s punts aconseguits (victories m茅s empats), en cas d'empat a punts, es classificar脿 l'equip amb la millor relaci贸 de gols a favor en contra. En cas d'empat a tot, l'eliminatoria es resoldr脿 en els llan莽aments de penalts.

SOPAR DE FINAL DE TEMPORADA

Està obligada l'assistència d'almenys 6 representants de cada equip.

Signat: Junta de l'Associaci贸 de Comarcal de Futbol Aficionats i Clubs Participants.
Patrocinadors
Estem buscant patrocinadors per la lliga d'aficionats.
Posa't amb contacte amb nosaltres a traves de junta@futbolaficionat.com